Харчування

Тишкевич Людмила Ашимовна Заведующая столовой

Харчування - фактор, який із постійно та дієво впливає на організм людини, стан його здоров'я і працездатність.
Раціонально побудоване харчування сприяє виробленню захисної реакції людського організму на несприятливі умови навколишнього середовища.


Особливого значення набуває харчування при розвитку у людини того чи іншого патологічного процесу. В даний час йде мова про дієтичне або лікувальне харчування. При деяких захворюваннях дієтотерапія може бути одним з основних методів лікування, при інших - тим фоном, на якому лікування буде ефективніше.

У зв'язку зі складною екологічною ситуацією, яка має місце в даний час в навколишньому середовищі, лікувально-профілактичне харчування (дієтотерапія) набуває все більшого значення.


У нашому санаторно-курортному закладі найчастіше використовуються дієти:
- №5 (захворювання печінки і жовчних шляхів;
- №6 (подагра і сечокам'яна хвороба);
а також успішно використовуються інші дієти:
- №8 (ожиріння);
- №9 (захворювання на цукровий діабет);
- №15 (показаннями до призначення дієти служать різні захворювання, які не потребують спеціальних лікувальних дієт, та без порушень стану травної системи. Це перехід до звичайного харчування в період одужання і після користування лікувальними дієтами).


Досвідчені лікарі, медперсонал, працівники харчоблоку, висококваліфіковані кухарі, роблять все можливе, щоб відвідувачі, які приїжджають на лікування відчували себе здоровими і щасливими і з задоволенням приїжджали до нас ще багато разів.


Інтер'єр їдальні:

Столовая (галерея)

Перші страви:

Первые блюда (галерея)

Другі страви:

Вторые блюда (галерея)

Холодні закуски і салати:

Холодные закуски и салаты  (галерея)

Десерти:

Десерты  (галерея)